Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΕΜΥ ιδρύθηκε από τον Γιαννάκη Χρήστο το 1999 ξεκινώντας τη δυναμική της πορεία στον κατασκευαστικό κλάδο. Δραστηριοποιείται στον τομέα των  Θερμουγρομονώσεων και την κατασκευή Kεραμοσκεπών καθιστώντας την ως μια από της κορυφαίες εταιρείες στην Β. Ελλάδα.

Το 2008 ο Χρήστος Γιαννάκης υλοποιεί το μεγάλο όραμα του και η εταιρεία ΕΜΥ μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της συνολικού εμβαδού 5000μ2 στην περιοχή του αεροδρομίου Αλεξ/πολης. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο κτισμένο σε πλήρη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα αποθήκευσης καθώς και γραφεία για τις ανάγκες του διοικητικού προσωπικού.

Το 2017 η εταιρεία ΕΜΥ εισακούοντας τις επιθυμίες των πελατών της για αμεσότερη πρόσβαση εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στο κέντρο της Αλεξ/πολης στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 175. 

Στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη, η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα μονώσεων με έμφαση στην ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι απόλυτα καταρτισμένο και εξειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες και πάντα διαθέσιμο να παρέχει την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση για κάθε ανάγκη.

Για την επίτευξη άρτιων κατασκευαστικών εφαρμογών συντελεί η άριστη ποιότητα υλικών γερμανικών προδιαγραφών από εξειδικευμένο συνεργείο Γερμανών τεχνικών της (dachdecker)

Κάθε έργο μας αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση, για αυτό και η λύση σε κάθε ξεχωριστό πρόβλημα συναποφασίζετε μαζί με τον πελάτη.

Για κάθε μας έργο προσφέρουμε πάντα γραπτή εγγύηση 20 ετών, γεγονός που εξασφαλίζει την επιλογή σας για πάντα!

  • Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων και των κεραμοσκεπών από το 1999, εμπειρία που μας επιτρέπει να υλοποιούμε υπεύθυνα και με συνέπεια κάθε έργο Θερμοϋγρομόνωσης, στεγανοποίησης και Αεριζόμενης στέγης
  • Η εταιρεία μας ακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο των μονώσεων, ενημερώνεται διαρκώς γύρω από τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες του κλάδου και συμμετέχει ενεργά στα σεμινάρια που υλοποιούν οι προμηθευτές της.
  • Η εταιρεία μας ενώ συμβαδίζει με τα πιο σύγχρονα πρότυπα δεν είναι απρόσωπη. Ο ίδιος ο Χρήστος Γιαννάκης παρίσταται σε όλα τα έργα και με τις συνεχείς τεχνικές παρατηρήσεις του προς τα συνεργεία μας, προδιαγράφει υψηλή και εγγυημένη ποιότητα εργασιών.
  • Τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αυστηρών προδιαγραφών και προέρχονται από τους κορυφαίους Γερμανικούς οίκους παραγωγής μονωτικών υλικών. Είναι πάντα τα πιο εξελιγμένα της αγοράς και πάντοτε αυτά που έχουν συμφωνηθεί και αναγράφονται στα έντυπα της προσφοράς μας.
  • Πάντοτε αναγράφονται οι πιστοποιήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μονωτικών υλικών που χρησιμοποιούμε. Κατά αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί να ελέγχει και να συγκρίνει επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα.
  • Η γραπτή εγγύηση 20 ετών που δίνουμε είναι πραγματική και έχει υπόσταση, σε αντίθεση με πολλές εταιρείες οι οποίες όχι μόνον δεν μπορούν να καλύψουν την εγγύηση που δίνουν αλλά και σε ορισμένα έτη παύουν να υπάρχουν σαν εταιρείες.
  • Βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και μετά το τέλος των εργασιών, έτοιμοι να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, την καθοδήγησή μας και τις συμβουλές μας σε οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να τους απασχολήσει σχετικά με την μόνωση τους.
  • Έχουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές λόγω των αυξημένων επιλογών που προσφέρουμε σε κάθε περίπτωση.

 

Κάθε πρόβλημα στην στέγη έχει τη λύση του αλλά και κάθε λύση πρέπει να είναι ριζική, αποφεύγοντας την λογική των πρόχειρων εφαρμογών.
Γι’ αυτό και η εταιρεία ΕΜΥ έχοντας πείρα ετών σε πλήθος συναφών έργων προτείνει ολοκληρωμένα κατασκευαστικά συστήματα που ξεκινούν από ενδελεχή μελέτη με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια του κτιρίου και επεκτείνεται ως τον συμβουλευτικό μας ρόλο, πριν και μετά την αποπεράτωση των εργασιών. Μόνο έτσι άλλωστε μπορούμε να εγγυηθούμε πλήρως την ασφάλεια και την μακροβιότητα της κατασκευής σας από πιθανούς ή απρόβλεπτους παράγοντες.

Δεν αρκεί να γνωρίζεις τα πάντα για τις μονώσεις και τις κεραμοσκεπές. Πρέπει να μπορείς να τα εφαρμόζεις ξεχωριστά για κάθε περίπτωση.

Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργείς άλλα προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο, όντας παράλληλα συνεπής, στο πλαίσιο εφικτών λύσεων, με τις αισθητικές απαιτήσεις του καταναλωτή, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία αρχιτέκτονα είτε για τεχνική εταιρεία.

Σκοπός της εταιρείας ΕΜΥ είναι να κερδίσει μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά, την εμπιστοσύνη του κάθε υποψηφίου πελάτη της.
Αυτό το έχει πετύχει διότι, η βασική αρχή της εταιρείας ΕΜΥ αποτελεί η συνέπεια στα λεγόμενα της, στα ραντεβού της και στα χρονοδιαγράμματα της.

Βασίζει την λειτουργία της στα ποιοτικά μονωτικά υλικά που χρησιμοποιεί, στην ειλικρίνεια, στην άψογη συνεργασία που την διακατέχει, πάντα με σεβασμό ως προς τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη ,στοχεύοντας πάντα στην οριστική επίλυση του προβλήματος.


Με εκτίμηση
Χρήστος Γιαννάκης

Η εταιρεία ΕΜΥ Μονώσεις – Κεραμοσκεπές ξεκινώντας το 1999 από τον κ. Γιαννάκη Χρήστο συνεχίζει έως και σήμερα να δίνει έμφαση στην ομαδικότητα και την συνεργασία μέσα από την καλλιέργεια ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας.

Οι άνθρωπο της είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτει, η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιτυχημένη πορεία και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς, το οποίο εργάζεται καθημερινά με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια με σκοπό την ανάπτυξη και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών.

Η διεύθυνση της ΕΜΥ Μονώσεις – Κεραμοσκεπές είναι κοντά στους εργαζομένους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται την προσωπικότητα, αναγνωρίζει τη συνεισφορά και στηρίζει τη συνεχή εξέλιξη κάθε εργαζομένου.